Els Cinc de

Carmen alcayde

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d'este reportatge Carmen Alcayde i Consum entreguen 500 EUR en aliments a la ONG Cáritas Parroquial San Pascual Baylón de Valencia per al seu repartiment entre els més desfavorits


Presentadora, col·laboradora i reportera de televisió. El talent de Carmen Alcayde  per a la xicoteta pantalla es va fer patent quan encara no havia acabat la carrera de periodisme i va començar a col·laborar en emissores locals. Ha treballat per a les cadenes nacionals més importants en tot tipus de formats televisius, encara que va ser el programa Aquí hay tomate, que va presentar al costat de Jorge Javier Vázquez, el que li va donar més reconeixement. La periodista valenciana també s’ha atrevit amb el món literari i ha publicat tres llibres fins ara: Treintañeras, Sobre vivir en pareja i Nubes de algodón.


Aquí van el seus "5 de":

RAVIOLIS DE PASTA FARCITS DE BOLETS

A més d’estar boníssims, són una recepta amb bolets que sempre et trauen d’un compromís. Per a un d’eixos dies en què no et dóna temps a cuinar o arribes just a l’hora de sopar a casa. Es fan en 5 minuts i agraden a tota la família, als xiquets i a nosaltres.




COQUETES DE DACSA SENSE GLUTEN 

Mentre els xiquets sopen, i per a no furtar-los el menjar del plat, m’encanta picar estes coquetes d’un sabor molt agradable. Després els gite, els conte un conte, els faig cosquerelles i, més o menys una hora més tard, ja sope jo. Són ideals per a matar la fam i aguantar la meua hora per a sopar, ja que ells sopen a les 8.




NEULES FARCIDES DE XOCOLATE

Des que els meus fills les van descobrir és passió el que senten. Si s’han portat bé durant la setmana, i en l’agenda de l’escola hi ha un segell que ho corrobore, els divendres, de premi, els pose esta delícia.



CREMA DE CAMEMBERT

Ideal per a prendre amb rosquilletes i picar entre hores. Al meu marit, que no viu tan pendent de la bàscula com jo, li encanta, i jo de tant en tant no puc evitar picar.



POTET DE LLENGUADO AMB BEIXAMEL

Quan eixim a algun restaurant el cap de setmana, este preparat m’assegura que Olivia menge bé. Des de ben menuda és el seu preferit i cada volta que li acoste la cullera obri una boca de pam.