ANA CUESTA

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Ana Cuesta i Consum entreguen 500€ a Kassumay.Ana Cuesta és periodista i presentadora de televisió. Graduada en Periodisme per la Universitat de València, treballa en la cadena La Sexta des de l’any 2011 i, des de 2014, és presentadora substituta de totes les edicions de La Sexta Noticias. També és copresentadora i fa connexions des de la redacció en el programa Al rojo vivo des de l’any 2018.

Ací van els seus "cinc de":


  

CAFÉ

Matine molt i necessite estar ben desperta des de primera hora del matí per a no perdre’m cap notícia. Al llarg del dia puc consumir, perfectament, fins a tres cafés; per això és un producte que no pot faltar en la meua cistella de la compra.

  

MEL

És fonamental per a cuidar-me la veu. Una bona infusió amb mel i llima m’ha salvat en més d’una ocasió, especialment, quan estic moltes hores en directe.

  

AIGUA

Encara que ara visc a Madrid i bec aigua de l’aixeta, m’he acostumat a consumir aigua mineral. Intente comprar-ne en garrafes per a reomplir la botella d’alumini reutilitzable i consumir menys plàstic.

  

PISTATXOS

Són el meu snack preferit entre hores. Sempre solc portar-ne en la bossa. A més, són una fruita seca que té molts beneficis per a l’organisme.

  

GEL ENERGÈTIC

L’utilitze per a les carreres. Suposa un extra d’energia que m’ajuda a afrontar l’activitat esportiva. Els meus preferits, per cert, són els de sabor de cola.