CONDICIONS PARTICULARS D’ÚS I PRIVACITAT DELS DIFERENTS PORTALS DE www.consum.es

OBJECTE 

Estes condiciones regulen l’accés i ús dels diferents portals de la web www.consum.es, així com de l’àrea privada (àrea de soci-client) i tots els servicis que a través d’esta es presten en relació amb el lloc web (d’ara en avant, el lloc o lloc web) titularitat de CONSUM, S. COOP. V., amb CIF F-46078986 i domicili social a l’avinguda d’Alginet, 1, 46460 Silla (València) i domicili a efecte de notificacions a la mateixa adreça. Inscrita en el Registre de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, Oficina Central, amb el número CV-20, i igualment inscrita en el Registre Mercantil de València, al Tom 6.003, Llibre 3.309, Secció 8a, Foli 1, Full número V-58.748, inscripció 1a, telèfon 961974000/961974050 i adreça electrònica de contacte atencionalcliente@consum.es.

 

APLICACIÓ COMPLEMENTÀRIA

Estes condicions es completen en tots els aspectes no previstos expressament en la Política d’ús, la Política de privacitat o l’Avís legal d’este lloc, que són aplicables de forma directa i subsidiària en tot el no es regula en estes condicions o està regulat de forma parcial.

Els servicis particulars regulats per estes condicions queden prohibits per a menors de 18 anys, llevat de determinats servicis de TeamConsum que seran destinats per a menors d’entre 4 i 14 anys, i que han d’estar supervisats en tot moment per un adult, com s’establix a continuació en la descripció dels servicis.


DISPONIBILITAT

La disponibilitat i el tipus de servicis d’estos portals estan subjectes a la facultat de CONSUM de modificar la forma d’accés, així com els tipus de continguts en qualsevol moment, sense justificació específica a l’usuari ni assumpció de garanties ni responsabilitats de cap naturalesa. Així mateix, l’usuari queda informat que els servicis particulars són oferits per CONSUM tal qual, sense garanties específiques de resultat a l’usuari i sense generar per a CONSUM cap tipus d’obligació jurídica de prestació de servicis de consultoria, assessoria ni de cap altra naturalesa a l’usuari, ja que els servicis particulars consistixen simplement en servicis d’informació a l’usuari.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’usuari és informat que els continguts i els servicis oferits a través dels diferents portals de CONSUM allotjats en el seu web -incloent-hi, sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, animacions, creacions musicals, consells, receptes, contes, comentaris, textos, vídeos, sons, fotografies, dissenys, comentaris, marques, logos, noms comercials, enllaços a altres llocs web i d’altres- es troben protegits per les lleis de propietat intel·lectual i industrial. El dret d’autor i d’explotació econòmica d’este lloc correspon a CONSUM i/o a terceres entitats titulars de les obres.

Per això, és obligació de l’usuari respectar tots els drets de propietat intel·lectual i industrial tant de CONSUM com de tercers, i accedir als continguts d’acord amb els termes exposats en la Política d’ús i les normes legals vigents.


SERVICIS

 • MÓN CONSUM

A través de l’àrea privada l’usuari podrà accedir als servicis següents, que són voluntaris, per la qual cosa l’usuari ha de tindre en compte que, quan facilite voluntàriament les seues dades de caràcter personal per a la seua alta o utilització, s’entendrà que consent el seu tractament en els termes en què haja sigut informat convenientment en el moment de la recollida o en estes condicions particulars segons el que s’indica a continuació.


La meua àrea personal:

 • La meua targeta: Ací trobarà informació sobre la seua targeta, donar-se’n de baixa o sol·licitar-ne una còpia en cas d’extraviament o robatori i sol·licitar la targeta de pagament de CONSUM accedint a la web d’Uno-e.
 • El meu xec regal: Ací podrà vore el saldo acumulat per al seu xec regal.
 • Detalls de compra: Ací podrà vore informació sobre les seues compres acumulades de la llar i el % de descompte aconseguit, així com els detalls de les compres fetes si superen els 50 euros aquell mes.
 • La meua unitat familiar: Ací podrà dur a terme la vinculació de targetes perquè un sol membre de la família reba i acumule els xecs regals de cada mes, per a la qual cosa haurà d’introduir el DNI de la persona a qui vol que s’acumulen els xecs regals.
 • Modificar les teues dades: Ací podrà modificar i rectificar les seues dades directament.
 • Canvi de contrasenya: Ací podrà demanar un canvi de contrasenya i rebrà un correu electrònic de confirmació per a fer-ho.

Les meues ofertes:

 • Els meus xec regal: Ací podrà vore el saldo acumulat per al seu xec regal. Els descomptes aconseguits no es perden sinó que s’acumulen per al xec regal següent. Cal recordar portar sempre a mà la targeta Món Consum i presentar-la cada vegada que faça una compra, així l’usuari anirà acumulant descomptes al seu xec regal mensual.
 • Les ofertes del mes: Ací podrà vore les ofertes del catàleg de la seua tenda habitual. 
 • Els meus cupons estalvi: Són descomptes en productes seleccionats especialment per a tu, exclusius i personalitzats. Podràs imprimir-te'ls des de la web o canviar-los directament amb l'app Món Consum.

La meua llista de la compra: 

Ací l’usuari tindrà accés a una pràctica ferramenta que li suggerix els productes que compra habitualment i li permet navegar per totes les nostres ofertes, seleccionar els productes que li interessen i reunir-los en una mateixa llista, que pot guardar, modificar, imprimir i compartir, introduint el nom i l’adreça electrònica de la persona amb qui vulga compartir-la. És important que l’usuari sàpia que crear una llista de la compra no suposa comprar.


Comunitats Consum: 

 • En Família:

Per a poder fer ús d’este servici l’usuari haurà d’introduir el nom de pila i la data de naixement de tots els seus fills.

 • Ofertes: Ací l’usuari trobarà ofertes exclusives per a membres d’esta comunitat. En cada val s’indiquen les condicions per al seu ús, i és necessari presentar els cupons de descompte juntament amb la targeta Món Consum a l’establiment Consum o Charter. Cada cupó és únic i només s’acceptarà un val per tiquet i producte adquirit. Les còpies no seran vàlides i seran detectades.
 • Consulta la nostra nutricionista: Ací l’usuari podrà fer consultes sobre nutrició i li proporcionarem una resposta. Addicionalment, i a criteri de CONSUM, tant la consulta feta com la resposta del nutricionista podran ser publicades al nostre lloc web www.consum.es amb el nom i la inicial del primer cognom de l’usuari, publicació que constituirà un tractament de dades accessible per tots els usuaris del lloc web. Els tractaments assenyalats són obligatoris en cas d’ús del servici per l’usuari, que haurà de valorar les dades relatives a tractaments o patologies nutricionals que comunicarà a CONSUM en la consulta que faça, de manera que s’entendrà que l’usuari consent expressament estos tractaments quan proporciona les seues dades personals i utilitza este servici de consulta. L’usuari coneix i accepta mitjançant l’ús del servici que els consells i/o les resolucions de les consultes plantejades al nutricionista no constituïxen cap contracte de prestació de servicis entre CONSUM i l’usuari, ni entre este i el nutricionista, i, per tant, no hi ha tampoc obligació de resultat, sinó que constituïxen simples consells sense caràcter mèdic, fets a partir de la informació subministrada per l’usuari, sense que esta constituïsca opinió mèdica ja que no pot ser constatada, verificada o analitzada pel nutricionista. Per tant, l’aplicació o no del consell o consulta per part de l’usuari es farà davall la seua responsabilitat exclusiva, i este últim allibera CONSUM i el nutricionista de tota responsabilitat per l’aplicació dels consells i resolucions a la seua consulta definits en el consultori de nutrició.
 • Concursos i promocions: Per a participar en concursos i promocions, l’usuari haurà de llegir i, si és el cas, acceptar les bases legals pròpies de cada promoció o concurs, així com els drets i les obligacions dels participants i premiats, que seran degudament publicats per CONSUM en les bases reguladores de cada concurs o promoció.
 • Articles: en este apartat es publiquen articles relacionats amb els més menuts de la casa amb caràcter merament informatiu, treballs dels quals CONSUM és el titular de la propietat intel·lectual i en té tots els drets reservats, llevat que s’especifique la font de la qual procedixen.
 • Prova i Aprova:

Si eres d’aquells a qui agrada provar-ho tot, unix-te a Prova i Aprova. Ací l’usuari podrà opinar sobre la qualitat dels nostres productes de marca pròpia i podrà aconseguir premis addicionals.

Per a donar-se d’alta en esta comunitat no es requerirà a l’usuari introduir cap dada, simplement acceptar les bases legals reguladores en cada cas.

 • Viure i Viatjar:

Viure&Viatjar és un punt de trobada per als socis clients de CONSUM usuaris del nostre lloc web, que a més compartixen la seua passió per viatjar. Esta comunitat té com a objectiu oferir una gran varietat d’experiències de viatges a uns preus molt competitius, concursos i articles d’interés. Ací l’usuari podrà trobar els continguts i servicis següents:

 • Edat meravellosa: Ací els usuaris i socis més veterans trobaran ofertes de grans viatges a destinacions europees, amb la garantia de “tot inclòs” en el preu i totalment organitzats. Tots els viatges inclouen en el preu: assessorament personalitzat abans de l’eixida, pensió completa durant tot el viatge en hotel o vaixell de categoria superior, vols d’anada i tornada, trasllats, excursions, entrades i guies espanyols.
 • Viatges gastronòmics: Ací els amants de la bona cuina trobaran ofertes d’escapades per diverses festes d’interés turístic nacional d’Espanya. L’usuari gaudirà de la gastronomia i de les tradicions més conegudes. Tots els viatges inclouen en el preu: pensió completa en hotel de categoria superior, transport en autocar, guies i acompanyants en tot moment; a més, comptaran amb privilegis exclusius com ara tastos, visites guiades, accés a zones de cuina i zones VIP.
 • Fòrum “VIURE & VIATJAR”: Ací els usuaris que vulguen compartir les seues experiències i/o fer comentaris en comú podran utilitzar el fòrum, que és una ferramenta per a facilitar la comunicació i l’intercanvi d’experiències dels nostres socis clients més viatgers sobre les seues vacances, destinacions preferides, experiències, ciutats, recomanacions, anècdotes dels seus viatges, etc. Els usuaris únicament podran tractar qüestions relacionades amb este objectiu. Per a donar-se d’alta en este servici, els usuaris no podran fer-ho amb noms d’àlies, avatars ni fotografies vulgars o ofensives, i CONSUM es podrà negar o rebutjar l’alta en estos casos. A més, pel fet de registrar-se en el fòrum, l’usuari accepta que el nom d’usuari triat per a participar-hi siga públic, així com la fotografia del seu avatar, de la qual disposarà dels drets d’autor i no podrà utilitzar imatges ni altres dades en les quals apareguen tercers sense el seu consentiment previ.
 • Els usuaris estan obligats a acceptar les normes d’ús següents del fòrum “Viure & Viatjar”:
 • No es permeten missatges de caràcter polític, lingüístic, declaracions religioses, discussions sobre aficions esportives o comentaris similars. No es permetran continguts que continguen o induïsquen a l’odi per raons de sexe, religió, origen geogràfic o ètnic, creences polítiques, qüestions lingüístiques, etc.
 • Seran eliminats els missatges de tipus “spam” o altres formes de captació incloent-hi cadenes de missatges, piramidals, accions col·lectives, el bombardeig o altres tècniques d’inundació, intents deliberats de sobrecarregar el sistema i atacs de difusió.
 • El fòrum no s’ha d’utilitzar per a finalitats promocionals, publicitàries o lucratives. Es publicaran els missatges que donen resposta a demandes plantejades pels usuaris, no aquells que tinguen com a única finalitat oferir-los productes o servicis.
 • Entenem que cada usuari del fòrum només inclou fotografies de les quals disposa dels drets, i que, en cap cas, col·loca en el fòrum fotografies per a les quals no té autorització. En el moment en què es denuncie una fotografia d’una persona que no vol aparéixer en el fòrum, esta fotografia serà eliminada immediatament.
 • Queda prohibit publicar qualsevol dada de caràcter personal que puga posar en risc la privacitat de qualsevol individu, i en particular: números de telèfon o adreces personals, adreces personals de correu electrònic, números de la seguretat social, números de comptes corrents o targetes de crèdit o qualsevol altra informació de contacte.
 • CONSUM podrà, en qualsevol moment i sense avís previ, eliminar qualsevol missatge enviat o fil, eliminar paraules que violen estes pautes de missatges enviats, o suprimir comptes d’usuari de la Comunitat “Viure&Viatjar” per violar les disposicions esmentades.
 • Els usuaris seran responsables únics de tots els continguts que publiquen en el fòrum, i exoneren CONSUM expressament de qualsevol conseqüència que poguera derivar-se d’un mal ús del fòrum i de continguts inadequats que hi apareguen.
 • Els comentaris del fòrum passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de CONSUM, S.coop.V.
 • Articles: Ací l’usuari trobarà un espai amb informació general sobre les destinacions més atractives segons l’època de l’any, on podran ampliar informació per a futurs viatges. CONSUM és el titular de la propietat intel·lectual d’eixos treballs i en té tots els drets reservats, llevat que s’especifique la font d’on procedixen.
 • Concursos: Ací l’usuari trobarà diferents concursos i promocions en relació amb els quals CONSUM anirà publicant-ne la temàtica i les condicions, així com les bases legals per a cada un.
 • Receptes i planificador de menús:

Tant les receptes com la planificació de menús setmanals proporcionats per esta web són confeccionades per dietistes nutricionistes col·legiats, seguint les recomanacions de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició i els informes tècnics de l’Organització Mundial de la Salut. El contingut d’estes receptes, igual com el resultat de la planificació sol·licitada en l’àmbit d’esta web, té caràcter de simple recomanació general i, per tant, no té en compte les circumstàncies personals de salut de cada usuari; per això, és responsabilitat de cada usuari l’ús d’estes receptes i/o del planificador. Així mateix, el resultat del planificador pren en consideració les pautes nutricionals i/o de salut proporcionades de forma expressa per l’usuari o la usuària en triar el seu “Estil de vida”, “Tipus de Dieta” o “Necessitats nutricionals específiques” per a esta planificació. Per això, CONSUM no es fa responsable dels danys i perjuís, de qualsevol índole, que l’elaboració d’un menú a partir de les receptes contingudes en esta web o conforme al resultat del planificador poguera ocasionar en la salut de l’usuari d’esta web. Igualment, tampoc es fa responsable de la falta d’idoneïtat de les planificacions desenvolupades en relació amb les necessitats nutricionals i/o metabòliques presents i/o sobrevingudes de cada persona usuària d’esta ferramenta. Finalment, com que es tracta de planificacions de menús “sense gluten” per a celíacs, es recomana llegir sempre l’etiqueta de qualsevol producte elaborat abans del seu consum, i identificar o buscar en l’envàs la seua idoneïtat mitjançant el distintiu de la Federació d’Associacions de Celíacs d’Espanya (FACE) que ho acredite.

Accedint-hi des de l’àrea privada podràs, amb caràcter enunciatiu i no limitatiu, guardar les planificacions, assignant-los un nom, enviar els ingredients necessaris per a elaborar eixa planificació a “les meues llistes de la compra”, podràs compartir-les en les teues xarxes socials i imprimir-les. Si vols compartir les teues receptes preferides, pots pujar-les a l’apartat RECEPTES, clicant en “PUJAR RECEPTA”. Els nostres experts la valoraran i les millors apareixeran en la secció RECEPTES. Hauràs d’indicar el títol de la recepta i el seu contingut, i podràs adjuntar-hi de forma opcional una fotografia del resultat final.

 • PORTAL DEL TREBALLADOR

A través del portal del treballador l’usuari podrà accedir als següents servicis que són voluntaris, per la qual cosa l’usuari ha de tindre en compte que, quan facilite voluntàriament les seues dades de caràcter personal per a la seua alta o utilització, s’entendrà que consent el seu tractament en els termes en què haja sigut convenientment informat en el moment de la recollida o en estes condicions particulars segons el que s’indica a continuació.

Si l’usuari està interessat a conéixer les ofertes d’ocupació disponibles en CONSUM, així com formar part d’algun procés de selecció ja iniciat, haurà d’introduir les seues dades acadèmiques i/o laborals com s’indiquen en el formulari de registre i, així, CONSUM podrà analitzar el seu perfil professional a l’efecte de fer-lo partícip en els processos de selecció que es desenvolupen en “CONSUM S.coop. V.”, a la vista dels llocs vacants o de nova creació que s’originen periòdicament. L’usuari indicarà una contrasenya, que serà amb la qual accedirà a este portal una volta registrat.

El procés de registre finalitzarà enviant una sol·licitud de lloc de treball. Una vegada enviada la sol·licitud, rebrà un correu electrònic al compte facilitat en el procés de registre, en què es confirmarà que la seua sol·licitud s’ha tramitat correctament.

 

 • TEAMCONSUM

A través de l’accés al lloc, l’usuari podrà gaudir de l’ús de diversos continguts i servicis que seran oferits per CONSUM o per altres tercers proveïdors en les condicions que es determinen en cada cas. Amb caràcter general els servicis i continguts oferits a través del lloc web estaran disponibles en espanyol, sense perjuí de la possibilitat -a reserva de CONSUM- d’oferir-los en la resta d’idiomes autonòmics oficials, així com en un altre idioma d’àmplia divulgació. Són recursos dirigits a educadors i famílies, orientats a fomentar estils de vida i d’alimentació saludables en xicotets i joves consumidors de 4 a 14 anys, i consistiran en diversos jocs per a xiquets d’accés lliure, articles informatius sobre temes d’alimentació i consum, concursos, dinàmiques de grup, activitats a les aules, notícies i els jocs de Team que es detallen a continuació, llista que no és limitativa.

 • Els jocs de Team: Per a accedir a determinats servicis del lloc web, es requerix el registre previ dels usuaris mitjançant l’emplenament dels formularis corresponents i als quals els usuaris podran accedir mitjançant una clau d’accés. El lloc web es reserva el dret d’acceptar o rebutjar lliurement la sol·licitud de registre de qualsevol usuari.
 • Per a fer ús dels servicis proporcionats pel lloc web, els menors d’edat han d’obtindre prèviament permís dels seus pares, tutors o representants legals, que seran considerats responsables de tots els actes realitzats pels menors al seu càrrec. La plena responsabilitat en la determinació dels continguts i servicis concrets als quals accedixen els menors d’edat correspon als majors dels quals es troben al càrrec. Com que Internet fa possible l’accés a continguts que poden resultar inadequats per a menors d’edat, s’informa els usuaris que hi ha mecanismes, com ara programes informàtics de filtre i bloqueig, que permeten limitar els continguts disponibles, i, encara que sempre amb la prevenció que no són segurs 100%, resulten molt útils per a controlar i restringir els materials als quals poden accedir els menors.

 

 • PORTAL DEL FRANQUICIAT

Charter, la franquícia de Consum, li oferix l’oportunitat d’obrir el seu propi negoci i, alhora, formar part de Consum, una empresa forta i consolidada, una base sòlida on pot fonamentar el seu projecte empresarial. Consum és el suport que necessita per a fer el salt i liderar una franquícia amb garantia d’èxit. Si hi està interessat, podrà contactar amb un comercial enviant un correu electrònic a charter@consum.es, telefonant al número d’Atenció al Client de CONSUM 96 197 40 67, o emplenant un formulari.

 

 • PORTAL DE COMPTEM AMB TU

En Consum escoltem tots els nostres socis, tant treballadors com clients, per mitjà de diferents canals de participació on recollim les vostres opinions i propostes. A través d’este portal podràs accedir a l’àrea de soci-client per a poder participar en els diferents sortejos, simplement donant-nos la teua opinió, així com enviar idees i trucs.


 • MEMÒRIA DE SOSTENIBILITAT

Ací podràs vore i descarregar les Memòries de Sostenibilitat de CONSUM que es publiquen cada any, a més de reproduir els vídeos explicatius per als diferents grups d’interés de CONSUM. Tot això amb l’única finalitat d’informar.

 • EL PLANIFICADOR

Podràs accedir a este portal sense necessitat d’estar registrat en l’àrea de soci-client, i gaudir del Planificador com es detalla més amunt en l’apartat de “Servicis”. És molt pràctic per a planificar els menús de la setmana segons les teues necessitats.


ATENCIÓ AL CLIENT

Si vols fer qualsevol consulta, reclamació o suggeriment, podràs dirigir-se a nosaltres mitjançant: (i) el telèfon gratuït d’atenció al client, 900 500 126, disponible de dilluns a divendres de 9 h a 21 h i dissabtes de 9 h a 14 h, on t’atendrem personalment; (ii) l’atenció al punt de venda, on els nostres professionals donen resposta immediata a les qüestions del dia a dia; (iii) emplenant un formulari, en el qual, després d’indicar les teues dades de contacte, enviaràs el missatge que vols fer arribar a CONSUM.


RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL RECOLLIDES PER MITJÀ DE LA WEB

 

L’usuari queda informat que el responsable del fitxer on s’emmagatzemaran totes les dades que l’usuari comunique per a l’ús i el gaudiment dels continguts i servicis particulars d’este lloc web és l’entitat CONSUM, S. COOP. V., amb CIF F-46078986 i domicili social a l’avinguda d’Alginet, 1, 46460 Silla-València (d’ara en avant, CONSUM).


INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL 

Com a norma general, s’advertix que les dades personals que es proporcionen a través de l’emplenament de qualsevol formulari dels servicis particulars d’este lloc web s’ha de realitzar pel mateix usuari titular de les dades, i queda prohibit proporcionar dades de tercers, llevat que es tinga la seua autorització per a fer-ho o bé la representació legal deguda. A més, la informació personal només serà utilitzada per CONSUM per a propòsits limitats com els exposats i els que siguen informats inequívocament de forma prèvia a la recollida i el tractament de les dades de l’usuari i constituïsquen un tractament legítim per a CONSUM; i, quan per al gaudiment d’un servici siga necessari emplenar un formulari, el tractament de totes les dades personals sol·licitades s’entendrà necessari i obligatori per a esta finalitat.


MÓN CONSUM

L’usuari consent el tractament de les seues dades personals com a conseqüència de sol·licitar la seua alta i utilització dels servicis particulars, ja que este tractament és necessari per a l’ús i el gaudiment dels servicis particulars del lloc web.

La finalitat de tractament de les dades personals de l’usuari a través de l’àrea privada serà dur a terme la gestió del gaudiment dels servicis i els continguts particulars descrits en l’apartat anterior, així com, en particular, per a les finalitats següents:

 • Activació del compte electrònic i perfil de l’usuari en Món Consum: les dades personals de l’usuari seran tractades per a crear el perfil d’accés al seu compte i permetre, a més, l’actualització i modificació de les seues dades, tot això mitjançant el registre efectuat través del lloc web introduint-hi el NIF, el NIE o el número de soci client, i el primer cognom. A continuació li sol·licitarà que indique una contrasenya per a accedir a la zona privada de CONSUM, que serà amb la qual en avant accedirà a esta zona.
 • A més, l’activació del perfil a Món Consum comportarà el tractament de les dades de l’usuari amb les finalitats següents: (i) proporcionar a l’usuari accés a les seues dades, accés a tots els moviments de la seua targeta de SOCI CONSUMIDOR i punts obtinguts, recepció d’ofertes i recepció de descomptes personalitzats; (ii) personalitzar els continguts de la web als gustos i hàbits de l’usuari; (iii) permetre el gaudiment dels servicis particulars de la web, existents en el moment de l’activació del compte, així com els que es vagen incorporant a futur; (iv) gestionar i permetre l’accés de l’usuari a les comunitats CONSUM més afins a l’estil de vida i perfil de consum de l’usuari; (v) utilitzar les ferramentes i els servicis web en Món Consum de forma personalitzada.
 • Dur a terme la vinculació de targetes: Les dades personals de l’usuari seran tractades, quan així ho sol·licite l’usuari expressament, mitjançant l’emplenament de les caselles corresponents, per a dur a terme la vinculació de la seua targeta amb la d’altres socis amb la finalitat que puguen acumular els punts obtinguts en diferents compres. Per a fer-ho haurà d’indicar les dades del SOCI CONSUMIDOR amb la targeta del qual sol·licita la vinculació, i serà necessari que, amb caràcter previ, informe i obtinga el consentiment d’este SOCI CONSUMIDOR sobre el subministrament de les seues dades a CONSUM, amb la finalitat que esta puga efectuar les verificacions corresponents i sol·licitar, si és el cas, la confirmació de la vinculació de les targetes. De la mateixa manera, en el cas que un altre usuari o SOCI CONSUMIDOR sol·licite la vinculació de la targeta amb l’usuari, este queda informat que CONSUM tractarà les seues dades per a sol·licitar la seua confirmació i, si és el cas, dur a terme esta vinculació.
 • Enviament de publicacions de CONSUM: les dades personals de l’usuari seran tractades per a enviar-li publicacions específiques de CONSUM, com ara les que s’especifiquen a continuació amb caràcter enunciatiu, encara que no limitatiu: fullets informatius, revista Consum, cartes, BIS (el nostre Butlletí d’Informació Social), enquestes o qualsevol altra comunicació que estiga relacionada amb l’activitat de la Cooperativa.
 • Enviament de comunicacions comercials i publicitat: Igualment s’informa l’usuari que les seues dades seran tractades amb la finalitat de (i) dur a terme la segmentació i elaboració del perfil de consum de l’usuari en funció dels productes adquirits, els gustos manifestats, les compres realitzades, les preferències i els hàbits, l’idioma sol·licitat, la tenda habitual, les enquestes realitzades i, en general, de totes les dades personals de l’usuari derivades de la navegació personalitzada per la web incloent-hi particularment la informació derivada de l’ús dels servicis particulars, per a (a) oferir-li servicis personalitzats en Món Consum, així com (b) enviar-li comunicacions comercials publicitàries, tant per correu postal com SMS, correu electrònic o altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, llevat que s’hi opose a través d’algun dels mitjans o canals proporcionats per CONSUM, relatives: (i) als productes i servicis de CONSUM o comercialitzats als seus establiments; (ii) a ofertes del mes, altres ofertes i xecs regal, estalvi o d’una altra naturalesa; (iii) a esdeveniments que celebre CONSUM; (iv) a informació vinculada als diferents servicis i comunitats com ara entrades al fòrum, concursos, enquestes, viatges, oci, vida saludable, gastronomia, nutrició i família
 • A més, CONSUM tractarà les dades per adoptar les mesures necessàries per a evitar l’enviament de publicitat a l’usuari que haja manifestat la seua negativa a rebre publicitat o s’hi opose a través dels mitjans i canals establits a este efecte.

CONSUM també tractarà les dades de l’usuari per enviar-li notificacions de servici i de caràcter administratiu relacionades amb la gestió del perfil i de les comunitats a les quals estiga adherit l’usuari. A més, l’usuari pot rectificar directament les seues dades en “La meua àrea personal. Modifica les teues dades”.

En cas que l’usuari emplene formularis destinats a la realització de comentaris per a ser publicats en el lloc web (com per exemple les consultes al nutricionista o el fòrum), l’usuari ha de tindre en compte que les seues dades seran posades a la disposició de qualsevol persona que puga accedir al lloc a través d’internet, fet que comporta una cessió massiva i universal de les seues dades a qualsevol tercer usuari del lloc web des de qualsevol part del món; per això, l’usuari serà qui ha de valorar si li convé utilitzar àlies o altres dades que no l’identifiquen.

En cas que l’usuari proporcione les seues dades per a la inscripció a algun esdeveniment o per a la prestació d’algun servici que implique la comunicació de les seues dades a tercers directament relacionats amb CONSUM, les seues dades podran ser cedides a estos tercers o fins i tot directament recollides i tractades per ells, i CONSUM no serà responsable del tractament que en facen els tercers destinataris.


PORTAL DEL TREBALLADOR

L’usuari consent el tractament de les seues dades personals com a conseqüència de sol·licitar la seua alta i utilització dels servicis particulars, ja que este tractament és necessari per a l’ús i el gaudiment dels servicis particulars del lloc web.

La finalitat del tractament de les dades personals de l’usuari a través del portal del treballador serà dur a terme la gestió dels servicis i continguts particulars descrits en l’apartat anterior, així com en particular per a les finalitats següents:

Este qüestionari ens ajudarà a conéixer amb més exactitud les seues qualitats i la seua adequació respecte del lloc que vosté pretén ocupar. L’informem que les dades personals que consten en el qüestionari, aquelles que ens facilite per mitjà de l’enviament del seu currículum vitae, així com les que si és el cas es generen com a conseqüència de la seua participació en processos selectius, quedaran emmagatzemades en un tractament de dades responsabilitat de “CONSUM S.coop.V.”, amb la finalitat d’analitzar el seu perfil professional a l’efecte de fer-lo partícip dels processos de selecció que es desenvolupen en “CONSUM S.coop. V., en vista dels llocs vacants o de nova creació que s’originen periòdicament.

L’emplenament d’este qüestionari i la remissió del seu currículum per carta o per correu electrònica són voluntaris, per la qual cosa seran considerats per “CONSUM S.coop.V.” en el sentit que vosté consent expressament el tractament de les seues dades per CONSUM S.coop.V., amb la finalitat indicada.


PORTAL DEL FRANQUICIAT

L’usuari consent el tractament de les seues dades personals com a conseqüència d’haver emplenat un formulari amb la finalitat que un comercial de CONSUM contacte amb vosté i així mantindre les dades de contacte a l’efecte d’una possible negociació per a formalitzar el contracte de franquícia, així com per a proporcionar informació sobre CONSUM, de qualsevol índole i, específicament, informació sobre la franquícia, en els termes més amplis possibles, com ara, a títol merament enunciatiu, el model de contracte, les condicions d’accés i permanència, les condicions econòmiques, les polítiques comercials, la publicitat i qualssevol altres aspectes necessaris i/o convenients per a mantindre en vigor les relacions comercials i empresarials. El tractament de les dades personals obtingudes a través del formulari té caràcter obligatori en relació amb les finalitats dites més amunt.


TEAMCONSUM

 • Els jocs de Team: A través del lloc web no se sol·liciten dades personals als menors de catorze (14) anys o incapaços. Perquè els menors d’entre 8 i 14 anys accedisquen al joc únicament han d’indicar un àlies i una contrasenya, sense que se’ls sol·licite cap dada de caràcter personal. Sense perjuí d’això, i tot i que no es recullen dades de caràcter personal de menors d’edat a través dels formularis de registre que permeten accedir a la zona de jocs del lloc web, si l’usuari és menor d’edat o incapaç, CONSUM advertix de la necessitat de comptar amb el consentiment dels seus pares, tutors o representants legals per al registre com a jugador; els menors no han de jugar, navegar per Internet o visitar pàgines web sense que un adult responsable ho sàpia i ho autoritze, i CONSUM no serà en un altre cas responsable de les actuacions del menor o incapaç.

 

PORTAL COMPTEM AMB TU

 • Blog: Totes les dades que a través d’este portal es recullen per mitjà de formularis a l’efecte del funcionament correcte dels diferents canals passaran a formar part de la base de dades de CONSUM.
 • Revista Entrenosotros: si vols que les teues idees i trucs apareguen en la nostra revista, a través d’este canal podràs fer-nos-les arribar, i des d’eixe moment cediràs la Propietat Industrial i Intel·lectual a CONSUM de manera indefinida. “CONSUM, S.coop.V.” no es fa responsable del contingut dels trucs publicats en esta web (ni de la seua veracitat, realitat o efectes reals o possibles, així com tampoc d’efectes secundaris o conseqüències que, per la seua aplicació, puguen produir-se), i únicament i exclusivament es limita a la seua publicació. Així mateix, també poden ser publicats els noms i números de carnet de soci de les persones que envien a CONSUM idees amb la finalitat que es publiquen en els diferents mitjans de comunicació de CONSUM, ja siguen convencionals o electrònics. Esta informació es publica amb l’única finalitat d’identificar els autors de les idees, i queden expressament prohibits qualssevol altres usos diferents dels assenyalats. Les dades introduïdes en el formulari passaran a formar part de la base de dades de CONSUM.

ATENCIÓ AL CLIENT

L’usuari consent el tractament de les seues dades personals com a conseqüència d’haver emplenat un formulari mitjançant el qual podrà fer arribar a CONSUM les queixes, opinions, idees i consultes que li sorgisquen. Les seues dades seran tractades amb la finalitat d’atendre la seua petició, queixa, suggeriment o comentari. El tractament de les dades personals obtingudes a través del formulari té caràcter obligatori en relació amb les finalitats esmentades. L’interessat podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l’adreça indicada més amunt.

 

TRACTAMENT DE DADES ESPECIALMENT PROTEGIDES

CONSUM informa l’usuari que quan este proporcione dades especialment protegides a CONSUM, com ara de religió, salut, origen racial, vida sexual, afiliació sindical i ideologia, l’usuari ha d’entendre que esta comunicació suposa un acte de consentiment exprés perquè CONSUM tracte en els seus fitxers esta informació amb les finalitats indicades en els apartats anteriors. Si l’usuari no hi està conforme, haurà d’abstindre’s de comunicar este tipus de dades a CONSUM en cap cas i davall cap circumstància, ja que a més estes dades ni són sol·licitades per CONSUM ni necessàries per a l’ús dels servicis particulars del lloc web.


COMUNICACIÓ DE DADES A TERCERS

Les dades de l’usuari només seran comunicades a tercers quan la cessió estiga autoritzada en una llei, així com quan el tractament responga a la lliure i legítima acceptació d’una relació jurídica de la qual el desenvolupament, el compliment i el control impliquen necessàriament la connexió d’este tractament amb fitxers de tercers, encara que en estos casos la comunicació només serà legítima quan es limite a la finalitat que la justifique. Igualment, CONSUM comunicarà les dades de l’usuari en els casos en què haja d’atendre les seues obligacions a les Administracions Públiques competents en la matèria en els casos que així es requerisca d’acord amb la legislació vigent en cada matèria a cada moment i, si és el cas igualment, a altres òrgans com ara Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Jutges, Ministeri Fiscal, Tribunals, Tribunal de Comptes o Defensor del Poble.


EXERCICI DELS DRETS D’OPOSICIÓ I REVOCACIÓ DEL CONSENTIMENT ATORGAT PER A LA RECEPCIÓ DE COMUNICACIONS COMERCIALS PER VIA ELECTRÒNICA

CONSUM informa l’usuari que, a l’empara dels articles 21.2 i 22.1 de la LSSICE, té dret a oposar-se al tractament de les seues dades amb finalitats promocionals per a la recepció de comunicacions comercials, així com a revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a este efecte, en qualsevol dels casos (oposició i revocació) amb la simple notificació de la seua voluntat a CONSUM.

Per a fer-ho, en qualsevol cas pot sol·licitar la baixa del servici de recepció de comunicacions comercials:

 • Remetent un correu electrònic a CONSUM a l’adreça electrònica atencionalcliente@consum.es amb l’assumpte BAIXA o BAIXA LSSICE o simplement indicant que no vol rebre més comunicacions comercials, indicant la seua oposició.
 • Remetent un correu electrònic a CONSUM a l’adreça electrònica atencionalcliente@consum.es amb l’assumpte BAIXA o BAIXA LSSICE o simplement indicant que no vol rebre més comunicacions comercials indicant que revoca el seu consentiment.

EXERCICI DELS DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ 

CONSUM informa l’usuari de la possibilitat d’exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de qualsevol dels portals regulats en estes condicions d’ús particulars, mitjançant sol·licitud escrita dirigida a CONSUM a l’adreça següent: avinguda d’Alginet, 1, 46460 Silla (València), o aquella que la substituïsca i es comunique en el Registre General de Protecció de Dades, o bé, a l’adreça electrònica atencionalcliente@consum.es. A tals efectes, l’interessat haurà d’enviar a CONSUM la comunicació escrita indicant la petició o el dret que exercita juntament amb una còpia del seu DNI o document vàlid en dret que acredite la seua identitat.


ACCEPTACIÓ I ACTUALITZACIÓ D’ESTES CONDICIONS PARTICULARS

CONSUM posa en coneixement de l’usuari que estes condicions particulars són acceptades expressament i plenament per l’usuari pel sol fet de registrar-se, accedir i utilitzar els servicis particulars, en els quals l’usuari es registra i hi accedeix de forma lliure i voluntària. Si estes condicions foren substituïdes per altres en tot o en part, les noves condicions s’entendran acceptades de forma idèntica a l’exposada.

És obligació de l’usuari accedir a estes condicions de forma periòdica per a conéixer les successives versions que s’incloguen ací, encara que es recomana que l’usuari hi accedisca cada vegada que pretenga accedir o fer ús dels servicis i continguts particulars d’este lloc web.

En cas que l’usuari no accepte estes condicions particulars o les generals que s’apliquen de forma subsidiària a estes, l’usuari haurà de cessar d’utilitzar els servicis particulars i donar-se de baixa o sol·licitar la seua baixa a CONSUM.