Els Cinc de

Clara Villalón

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d’este reportatge,  Clara Villalón i Consum entreguen 500€ en aliments a la fundació Lescer.


Clara P. Villalón és una apassionada de la gastronomia. El seu amor per la cuina el va dedicanr durant anys a Miss Migas, el seu primer blog de receptes. La vida li va canviar quan va decidir participar en Masterchef, i el que era una afició es va convertir en la seua principal dedicació. Tot i ser llicenciada en Anàlisi Econòmica, ha treballat en grans cuines com ara Casa Marcial i El Bohío, i també en sala en La Tasquería de Javi Estévez. Escriu en diferents mitjans de comunicació sobre restaurants i receptes aportant el seu coneixement a l’univers gastronòmic.


Açí van els seus "cinc de":
POMES GOLDEN

Em semblen l’snack perfecte entre hores o per a qualsevol moment: sempre en duc alguna en la bossa i en tinc una cistella plena en casa. Tenen aigua, sucres i fibra, m’omplin d’energia! 
TOMAQUES

Raf, kumato, otelo, rosa, cherries… de qualsevol varietat! Són el meu desdejuni diari i, a més, em semblen tremendament versàtils per a cuinar, des d’un gaspatxo o un salmorejo fins a unes tomaques farcides o una bona salsa de tomaca o les seues derivades especiades. 
OUS DE CORRAL

Quina millor salsa que el rovell? En casa no falten mai els ous de qualitat, i és que tant per a dolç com per a salat em semblen imprescindibles. M’encanten bullits amb el rovell un poc líquid, però també la truita francesa, la de creïlles, un remenat ben cremós o una crema anglesa o un merengue. Per descomptat, l’ou fregit sempre és el rei i ha d’estar acompanyat d’un tros de pa en cada mà. 
AIGUA AMB GAS

No bec begudes carbonatades amb sucres i l’aigua amb gas s’ha convertit en el meu refresc preferit; de fet, sempre solc endur-me a la tauleta un got amb gel, una rodanxa de llima i l’aigua amb gas per a just abans de gitar-me, encara que també és la meua beguda quan m’assente en una terrassa o quan em dispose a menjar un menú llarg. Em lleva pesadesa i em dona alegria. 

PEBRE

És punxant, és alegre i et realça qualsevol plat; solc utilitzar moltíssim el pebre perquè em pareix aromàtic i dona un puntàs a tot.  M’agrada el pebre negre, el verd, el rosa, el de Sichuan… És un potenciador del sabor magnífic i dona el toc final  a qualsevol plat que faces.