Els Cinc de

Daniel Abad Casanova

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge,  Daniel Abad y Consum entreguen 500€ en aliments a Mamás en acción.


Daniel Abad és director titular de l’Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana, principal director convidat de l’Òpera d’Andorra i de la Banda Municipal de Las Palmas de Gran Canaria. Este alacantí és un dels directors d’orquestra amb una de les carreres musicals més versàtils en l’actualitat. El seu repertori musical abasta tot tipus d’estils, des del barroc fins a la música contemporània. És conegut per la intensitat de les seues interpretacions dels grans clàssics i per la capacitat de fusionar la música clàssica amb els diferents estils musicals, com el pop o el rock, a fi d’acostar la música clàssica a tota classe de públic.

Açi van el seus "cinc de":L'ANOUS

L’anou és una de les fruites seques més saludables i tinc el costum de prendre’n una o dos cada dia per a desdejunar. M’aporta energia per a començar el dia i també és molt bona per al sistema circulatori, a nivell cerebral i com a antioxidant.
TARONGES

És la fruita que m’agrada més. En solc prendre molt per postres en els dinars o sopars o bé en suc a mig matí. Té molta vitamina C, molta fibra i contribuïx a reforçar les defenses.
XOCOLATE PUR

M’encanta. Com que no dorm la sesta, després de dinar sempre prenc un bon café acompanyat d’una pastilla de xocolate pur. M’agrada molt la combinació del café i el xocolate i m’aporten una energia molt bona per a continuar amb els assajos o l’estudi.


OLI D'OLIVA

L’oli d’oliva verge és fonamental per a mi, en la torrada del matí, en les ensalades o en les verdures que solen acompanyar tots els meus sopars.
FORMATGE

A més de tindre un alt contingut en calci, proteïnes i vitamines, és un aliment fonamental per a mi. M’encanten tots els tipus de formatge i en prenc quasi cada dia, tant en el dinar com en el sopar.