Els Cinc de

Iris Lezcano

ELS CINC DE

Compartix


Per a la realització d'aquest reportatge, Iris Lezcano i Consum lliuren 500 € en aliments a ACNUR.


Iris Lezcano es va instruir com a actriu en l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València. Una vegada va acabar la carrera, va formar part del repartiment de l’exitosa sèrie Sin tetas no hay paraíso, donant vida a Paula. A més de participar en nombroses sèries com Hospital Central o El comisario, Iris també té un gran recorregut sobre els escenaris de teatre i ha actuat en obres com Un jardín francés o Después de la lluvia. Durant la seua etapa a Londres, va continuar la formació en l’àmbit de l’actuació en l’Actor’s Centre i va col·laborar en nombrosos espots britànics. Actualment es troba rodant la nova temporada de L’Alqueria Blanca, la popular sèrie valenciana en la qual interpreta a Anitín.


Els meus 5:

 

  

ALVOCAT

M’encanta, sens dubte és un dels meus productes imprescindibles en la compra setmanal. Sempre en tinc a casa i l’unte en les torrades per a començar el dia tan bé com siga possible.

GINGEBRE

No sé si se sol consumir així, però jo sempre el talle a trossets i l’afig a la tassa de te amb un poc de suc de llima cada matí. Sense ell no soc persona.


  

XOCOLATE

No puc resistir-m’hi. Des de menuda que soc addicta al xocolate. El meu preferit és amb llet i n’he consumit tota la vida, no podria viure sense ell.

FORMATGE

Qualsevol excusa és bona per a menjar formatge. Em costa triar-ne un tipus perquè tots m’agraden, però el que més utilitze en els meus plats, bé siga per a ensalades o hamburgueses, és la mozzarella.

  

CARABASSETA

Diria que és una de les meues verdures preferides. Hi solc recórrer sovint a l’hora de cuinar. Sempre la prepare al forn amb un poc de sal i pebre. Està boníssima!