Els Cinc de

Isasaweis

ELS CINC DE

1 juny 2019

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Isasaweis i Consum entreguen 500 € en aliments al Fundación Pequeño Deseo

Isabel Llano, més coneguda com Isasaweis, va estudiar enginyeria informàtica, encara que va enfocar la seua carrera al camp de la docència, la seua autèntica vocació. Després d’exercir com a professora durant uns anys, es va convertir en una de les blogueres més populars i reconegudes del nostre país. Els seus consells sobre bellesa, moda o maternitat i les seues receptes i recomanacions sobre nutrició són seguits cada setmana per milers de seguidors. En l’actualitat compta amb quasi mig milió de fan s en Facebook o Youtube. També és autora de nombrosos llibres de cuina saludable.    
  

Açi van el seus "cinc de":

OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

L’oli d’oliva, que siga sempre verge extra! Sens dubte, és un ingredient que marca la diferència en qualsevol plat: ensalades, sopes, guisats, rostits, planxa...
Garbanzos 5D Isasaweis

CIGRONS

Pel que sembla, em tornaven boja ja des de menudeta, quan la iaia me’ls feia en els estius a Lleó, al poble de ma mare. M’encanten a l’estiu i a l’hivern. En guisats, putxeros o ensalades, i, per descomptat, són fonamentals per a fer hummus, que està deliciós!
VERDURES I HORTALISSES

Són, sens dubte, les protagonistes en la meua cuina! Crec que les utilitze totes! La carabasseta, per descomptat, per a fer el famós “Calabapizza”, la carabassa al forn o en cremes, la coliflor i el bròcoli al forn amb espècies, o al vapor amb un bon oli, els espinacs en crema o en ensalades, els pimentons torrats per a acompanyar qualsevol plat, les tomaques al forn, a la planxa, en ensalades o amb una bona torrada, albergínies farcides, al forn, en guisats, per a fer babaganoush... Són sanes, nutritives i molt versàtils.
FRUITA SECA

Tinc amor per la fruita seca! Especialment les ametles, els pistatxos i les anous de macadàmia. N’utilitze en rebosteria, pans, ensalades, guisats de carn, o per a donar una alegria a peixos o verdures. O en qualsevol moment, un grapadet de fruita seca i un café, i a seguir la jornada!

FORMATGE

Arribats a este punt ja haureu notat que m’agrada menjar i que m’agrada tot! Perquè si tinc amor per la fruita seca, no us dic res de com m’agrada el formatge... M’agraden tots els formatges! Des del més curat fins al formatge fresc, passant pels blaus, els d’untar, els d’ovella, de cabra, mescla, que pique un poquet, que tinga gust de llet... tots! I com a asturiana que soc, ací n’hi ha mil possibilitats, visc en el paradís dels formatges!