Els Cinc de

paula bonet

ELS CINC DE

1 abril 2019

Compartix

Per la realització d’este reportatge, Paula Bonet i Consum entreguen 500 € en aliments a la Fundación Vicente Ferrer per al seu repartiment entre els més desfavorits.

Paula Bonet és pintora i il·lustradora. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, completa la seva formació a Santiago de Xile, Nova York i Urbino. El seu treball es centra en la pintura a l’oli, el gravat i la il·lustració. Ha exposat a Barcelona, Madrid, Oporto, París, Londres, Bèlgica, Urbino, Berlín, Santiago de Xile, València, Miami i Mèxic. La seva obra, carregada de poesia i bolcada en les arts escèniques, la música i la literatura, culmina amb la publicació de diferents llibres dels que és autora tant del text com de la imatge com “Qué hacer cuando en la pantalla aparece The End” , “813”  i “La Sed”. Acaba de publicar “Roedores | Cuerpo de embarazada sin embrión“, un llibre en el qual trenca un tabú i normalitza una realitat tan comú com la de l’avortament espontani.
Actualment treballa en les pintures per a “El año del pensamiento mágico” de Joan Didion.

Açi van el seus "cinc de":


VI NEGRE

La meua cuina està plena de botelles de vi negre. Algunes estan plenes; la gran majoria, buides. M’agrada guardar les que han sigut importants, les que he compartit amb amigues o familiars perquè celebràvem alguna cosa que m’agrada recordar. En l’etiqueta pinte amb tinta el nom de les persones amb qui la vaig beure i la data. Quan hi ha poques botelles plenes, córrec a comprar-ne unes quantes.


PORROS

Vaig descobrir una recepta de quiche de porros meravellosa i des d’aleshores no perd l’ocasió de cuinar-la. 


CARXOFES

Si sabera fer paelles, hi afegiria la resta d’ingredients per a fer el plat típic de la meua terra. 

FORMATGES

Quan òbric la nevera i hi ha una bona selecció de formatges, sent que soc la persona més rica que hi ha a la Terra.

CAFÉ

IImprescindible per a arrancar als matins. Soc d’aquelles a qui se li apeguen els llençols.