Finestra oberta
Trucs
(Vore'ls tots)


Organitza els cables amb agulles d’estendre
per Vero R.Si mantindre els cables dels xicotets electrodomèstics o dels auriculars del mòbil és una missió impossible a ta casa, prova de mantindre’ls subjectes amb agulles d’estendre. Només has de passar-los diverses vegades pels dos extrems i subjectar-los bé amb la part de l’agulla que fa pinça. Estaran arreplegats i a mà en qualsevol moment.

Enriquix el teu hidratant
per Maru A.Moltes vegades, alguns olis essencials que hem necessitat per a algun tractament en concret es queden pràcticament sense utilitzar, com els de rosa mesquera o d’argània, els dos amb acció regeneradora. No els desaprofites i afig-ne unes gotetes a la teua crema facial o a la loció corporal i mescla’ls bé amb una espàtula.

Magdalenes esponjoses més temps
per Alberto L.Les magdalenes del desdejuni o del berenar estan unpoc seques? Podràs menjar-les com si estiguerenacabades de fer humitejant-ne la part superior amb un poc de llet iintroduint-les després al forn durant uns minuts. Quedaran esponjoses i a puntper a menjar.

Sabó bàsic per a pell mixta
per Roxana V.Si tens la pell mixta, prova d’utilitzar com a netejador bàsic una pastilla de sabó de glicerina juntament amb una espongeta facial. Neteja’t el rostre fent un massatge suau i renta’t amb aigua freda, després utilitza la teua crema hidratant habitual i llestos. Pell neta hidratada i per molt pocs diners.


Mobles impecables
per Raquel V.Un truc que no em falla mai en la neteja de la casa és utilitzar Kh7 o un desgreixador similar. Si, per exemple, he de netejar els mobles de fusta de la cuina, utilitze un 20 per cent de Kh7 i un 80 d’aigua tèbia, ho mescle i ho passe amb el drap humit pels mobles, els torque amb un altre drap i queden lluents de veres.
Receptes
(Vore-les totes)


Crema freda i saborosa
per Núria D.Ingredients
- 1 ceba
- 1 carabasseta
- 2 o 3 carlotes
- Un poc de carabassa (opcional)
- Aigua
- Llet
- Pebre
- Sal
- Pa
Elaboració
Sofrig una ceba en la paella amb un poc d’oli; quant estiga daurada, tira-hi la verdura neta, pelada i tallada a daus. Daura-la també un poc i tira-hi aigua fins que el líquid cobrisca un dit per damunt de les verdures. Cuina la verdura a foc mitjà fins que estiga blaneta. No tingues pressa i espera que tota la verdura estiga a punt. Després, tritura-la molt bé fins que quede una crema fina. Tira-hi un poc de llet, pebre al gust i corregix-la de sal. Talla un poc de pa a daus i daura’l amb oli ben calent per a afegir-lo a la crema com a crostonets. Servix la crema freda i escapa’t del clàssic gaspatxo.
Vist en les xarxes
En Twitter
@Consum
— Enrique Gómez - Ánimo madrileños. Con vosotros (@e_GA1957) March 24, 2020
Acabo de comprar en su tienda de la calle Mendizábal en Valencia, y deseo felicitarles por la amabilidad y buen trato que dispensa su personal. A pesar de las mascarillas, se adivina su sonrisa incluso en momentos como los actuales.
Doy fe de que los #nísperos de #CallosadEnSarrià están de categoría.
— Alberto Asensi (@albasenve) May 15, 2020
Un buen fichaje de @Consum. pic.twitter.com/9e4T1Nq1cD
Hola @Consum
— Manel (@VillaArtista) March 2, 2020
Rectifico: El helado de tiramisú vuestro ya no es el mejor,
es el de 3 chocolates. ¡Que bueno está! https://t.co/bX7xXgtALV