Finestra oberta

Aconseguix xecs de 10 € i 20 € per compartir els teus trucs i receptes.


Descobrix com

Trucs (Vore'ls tots)

Cuina

Xocolate en pols de garrofa

per Juan Andrés Martínez

Després de collir un parell de quilos de garrofes de l’arbre o de terra acabades de caure, se’n lleven les llavors amb la punta d’un ganivet i es trossegen; es posen en un plat fondo i s’introduïxen al microones uns 6 minuts (s’han de girar un parell de vegades perquè es torren sense que s’arriben a cremar).

Quan s’hagen refredat, s’han de triturar amb el molinet elèctric del café per convertir-les en una pols amb el color i el gust semblant al xocolate. 

Finalment, pots untar-ne les llesques de pa del desdejuni (amb mantega o sense) o bé afegir-ne a qualsevol producte de pastisseria o gelateria que es puga fer en casa, sense afegir-hi .


Cuina 10

Xocolate en pols al gust

per Remedios Blasco

S’aboca la llet en la tassa en la qual es beurà i s’hi afigen cullerades de xocolate en pols al gust, no cal dissoldre’l ni remenar. Es fica la tassa en el microones a potència forta i, quan el xocolate cau al fons de la tassa, es trau i es remena bé. S’introduïx de nou en el microones i, quan veges que el xocolate puja fins a la vora de la tassa, estarà llest per a prendre quan es gele un poc!Bellesa

Guerra a la humitat

per Andrea R.

Vos compartisc el meu kit bàsic antihumitat. Ara que arriba el fred i la humitat, sempre porte uns imprescindibles a la bossa: un sèrum per als cabells, per a evitar l’enscrespament, una crema hidratant de mans i una barra de crema de cacau per als llavis. No fallen!

Bellesa

Bon to durant tot l’any

per Ane B.

Quan arriba la tardor i comencem a veure’ns blanques, solc preparar un pot de crema per al cos i un altre amb autobronzejador. Faig un forat menut amb els dits en el centre del pot de crema i fique un bon raig de líquid autobronzejador. Ho remene bé amb una cullereta i... llestos! Aplica-ho després de la dutxa

Consum es molt tu, molt dels nostres socis que doneu vida a aquesta secció
Llar

Pica lluenta

per Mónica L.

Per a netejar les taques de les piques d’acer inoxidable només necessites un fregall dels verds, dels de sempre. Banya’l amb un poc d’aigua i frega la taca, desapareixerà al moment i et quedarà com a nou. Servix per a tot tipus de taques, incloses les de salfumant.

Vore tots els trucs

Receptes (Vore-les totes)

Pastís de galletes Lotus amb melmelada

per Amparo Bustamante

6 galletes de tipus Lotus

200 g de brull

25 g de mantega

25 g de farina especial coques

50 g de sucre

2 ous

75 ml d’oli d’oliva

Per a acompanyar, melmelada de nabius.

Preparació: Dissolem la mantega en un motle de forn de 18 cm de diàmetre perquè s’integre bé, triturem les galletes i ho mesclem fins que s’impregne tot. A banda, posem en una batedora la farina, el brull, els ous, l’oli i el sucre i ho batem bé. Aboquem la mescla sobre les galletes en el motle i ho fiquem al forn (calfat prèviament 10 minuts). A una temperatura de 200 ºC dalt i baix, durant 25 minuts. Comprovem amb un furgadents quan haja transcorregut este temps i, si ix net... ja està a punt! Finalment, posem sobre el pastís la melmelada, una vegada s’haja separat del motle.

Vore totes les receptes

Vist en les xarxes

En Twitter

Un poc sí que ajuda
Qualitat, sabor i dosi de salut
Un plaer

En Facebook

Aplaudiments als treballadors de Consum Albir!
Molt agraïts per les teues palabres!
Vore tots els missatges