Finestra oberta

Aconseguix xecs de 10 € i 20 € per compartir els teus trucs i receptes.


Descobrix com

Trucs (Vore'ls tots)

Bellesa

Ungles més blanques

per Sonia H.

Si les ungles se t’han fet groguenques i volsnetejar-les, pots fer-ho submergint-les en suc de llima. També funciona com a blanquejador la pasta elaborada amb llima, bicarbonat i oli d’oliva


Bellesa

Cabell més fort

per Josefa P.

Prova de posar-te en les arrels, abans de llavar-te el cabell, una mescla de gel d’àloe i oli de rosa mosqueta. Deixa-ho actuar com a mínim una hora i després llava’t el cabell amb un xampú sense silicones. A continuació, posa’t el condicionador amb unes gotes d’oli de rosa mosqueta. Des que faig este tractament, el meu cabell es veu més fort, em cau molt menys i pareix més voluminós. Ah! L’oli no et greixarà el cabell si te’n poses en la mesura justa.


Llar

Eliminar una taca de greix

per Raquel V.

Tens una taca de greix que no saps com eliminar?Prova de tirar-hi talc per damunt i deixa-la actuar uns minuts. Després, frega-lai retira-la amb un raspall i llava la roba en la llavadora com de costum. Este truc també funciona amb les taques d’oli, el talc absorbix el líquid i després s’elimina amb més facilitat.

Llar

Netejavidres «eco»

per Mari G.

Aprofita els periòdics vells per a netejar els vidres. Utilitza el producte habitual i frega’ls amb les pàgines, voràs quins resultats més bons. No ratllen els vidres, com que són antics no deixen rastres de taques i deixen una xicoteta capa que els manté nets més temps. 

Consum es molt tu, molt dels nostres socis que doneu vida a aquesta secció
Cuina 10

Corregir la sal en un guisat

per Carol O.

A vegades, sense voler ens passem amb la salmentre cuinem. Si un dia se te’n va la mà amb la sal en un guisat, només has de dissoldre una culleradeta de maizena en aigua freda i afegir-la al guisat mentre encara està al foc

Vore tots els trucs

Receptes (Vore-les totes)

20

Flam de clares d’ou

per Dacota D.

Ingredients 

Per al flam

  • 4 clares d’ou
  • 60 g de sucre

Per al caramel:

  • 175 g de sucre blanc
  • 100 ml d’aigua

Elaboració 

  • Bat les clares amb el sucre fins a fer merengue.
  • Mentre es munten, prepara el caramel. Posa en un casset al foc l’aigua i el sucre. Mescla-ho bé i deixa-ho a foc mitjà sense menejar-ho fins que el caramel s’haja format. Sabràs que està a punt quan no queden grumolls i tinga un to torrat.
  • Posa el caramel en la flamera o el motle. Afig les clares batudes i fica-ho al forn al bany de maria: és a dir, col·locant el motle dins d’un recipient amb aigua, durant 25 minuts a 180 °C.
  • Quan es refrede pega-li la volta. Queda superesponjós!
Vore totes les receptes

Vist en les xarxes

En Twitter

Somriures inclús amb màscara
Quins rics els nispros de Callosa d'en Sarrià
Mmmmm, el gelat de tres xocolates!

En Facebook

Aplaudiments als treballadors de Consum Albir!
Molt agraïts per les teues palabres!
Vore tots els missatges