Finestra oberta
Trucs
(Vore'ls tots)

Guerra a la humitat
per Andrea R.Vos compartisc el meu kit bàsic antihumitat. Ara que arriba el fred i la humitat, sempre porte uns imprescindibles a la bossa: un sèrum per als cabells, per a evitar l’enscrespament, una crema hidratant de mans i una barra de crema de cacau per als llavis. No fallen!

Bon to durant tot l’any
per Ane B.Quan arriba la tardor i comencem a veure’ns blanques, solc preparar un pot de crema per al cos i un altre amb autobronzejador. Faig un forat menut amb els dits en el centre del pot de crema i fique un bon raig de líquid autobronzejador. Ho remene bé amb una cullereta i... llestos! Aplica-ho després de la dutxa

Pica lluenta
per Mónica L.Per a netejar les taques de les piques d’acer inoxidable només necessites un fregall dels verds, dels de sempre. Banya’l amb un poc d’aigua i frega la taca, desapareixerà al moment i et quedarà com a nou. Servix per a tot tipus de taques, incloses les de salfumant.


Plata com si fora nova
per Marjolijn N.Els xicotets objectes de plata (portatovallons, culleretes, penjolls...) es netegen molt bé amb pasta de dents. Humiteja l’objecte amb aigua, estén per damunt una capa fina de pasta de dents i raspalla’l a fons amb un raspall d’ungles menut, un poc mullat. Renta’l i torca’l bé amb un drap fins que brille. Quedarà lluent.


Fregir sense esguits
per Marina A.Tres idees per a fregir sense esguits. 1. Quan vulgues fregir, calfa sempre la paella abans de posar-li l’oli. 2. Per a evitar esguits, empolvora la paella amb un poc de sal. 3. Quan friges, posa un colador de metall invertit, just a l’inrevés, sobre la paella. Això permet que isca el vapor, però evita els molests esguits.
Receptes
(Vore-les totes)


Flam de clares d’ou
per Dacota D.Ingredients
Per al flam
- 4 clares d’ou
- 60 g de sucre
Per al caramel:
- 175 g de sucre blanc
- 100 ml d’aigua
Elaboració
- Bat les clares amb el sucre fins a fer merengue.
- Mentre es munten, prepara el caramel. Posa en un casset al foc l’aigua i el sucre. Mescla-ho bé i deixa-ho a foc mitjà sense menejar-ho fins que el caramel s’haja format. Sabràs que està a punt quan no queden grumolls i tinga un to torrat.
- Posa el caramel en la flamera o el motle. Afig les clares batudes i fica-ho al forn al bany de maria: és a dir, col·locant el motle dins d’un recipient amb aigua, durant 25 minuts a 180 °C.
- Quan es refrede pega-li la volta. Queda superesponjós!
Vist en les xarxes
En Twitter
Muchas gracias @Consum pic.twitter.com/ZDrIj3Hw6k
— Gloria (@Gloria_Forner) July 2, 2020
@Consum
— Enrique Gómez - Ánimo madrileños. Con vosotros (@e_GA1957) March 24, 2020
Acabo de comprar en su tienda de la calle Mendizábal en Valencia, y deseo felicitarles por la amabilidad y buen trato que dispensa su personal. A pesar de las mascarillas, se adivina su sonrisa incluso en momentos como los actuales.
Doy fe de que los #nísperos de #CallosadEnSarrià están de categoría.
— Alberto Asensi (@albasenve) May 15, 2020
Un buen fichaje de @Consum. pic.twitter.com/9e4T1Nq1cD