JAUME MASIÀ

ELS CINC DE

Compartix


Per la realització d’este reportatge, Jaume Masià i Consum entreguen 500€ a Save the Children.Jaume Masià (Algemesí, València, 2000) és un jove pilot de motociclisme espanyol. Subcampió del FIM CEV Moto3 Junior World Championship en 2017 (amb només dèsset anys), aquell mateix any va participar en el Campionat del Món de Motociclisme, on es va convertir en campió de la categoria de Moto3. Actualment, competix en Moto2. La corba onze del circuit Ricardo Tormo porta el seu nom, i encara que és molt jove ja s’ha convertit en el quint pilot valencià campió del món de motociclisme.

Ací van els seus “cinc de”:

  

MACARRONS

M’aporten l’energia necessària (que és molta) per als meus entrenaments. M’agrada molt menjar-me’ls amb salsa de tomaca casolana i una bona quantitat de carn picada. La pasta és eixe plat que no pot faltar algun dia de la setmana, perquè ho té tot. M’encanta!

  

VEDELLA

És molt saborosa i m’ajuda en les recuperacions musculars. Combina perfectament amb moltes guarnicions (creïlles, verdures, ensalada...) i, a la planxa, em resulta molt fàcil de cuinar en qualsevol moment.

  

PINYA

És un aliment molt saborós i refrescant que m’hidrata i també m’ajuda a fer la digestió, a banda que és diürètic. Solc prendre pinya tant de postres com per a un bon berenar. Quan vaig a entrenar als circuits, un bon tàper de fruita és essencial.

  

COCOQUES DE DACSA AMB XOCOLATE NEGRE

És un snack molt saludable que solc prendre per a berenar o inclús entre menjades. És molt pràctic portar-ne dos o tres paquets en la bossa, d’emergència. Es poden prendre en qualsevol lloc.

  

MEL

És un edulcorant natural, aporta molta energia i, a més, és antiinflamatòria i antioxidant. Solc combinar els meus cafés del matí amb mel i amb una miqueta de llet. Estan boníssims.