Noms de gossos mascle

 Busques un nom original per a posar-li al teu gos? Estàs de sort! En este article et donem unes idees originals de noms de gossos mascle.

mascotes

Compartix


Quan un gos entra en casa, una de les primeres decisions importants és triar el seu nom. Encara que, unes vegades, la decisió està clara, moltes altres pot ser un maldecap, sobretot tenint en compte que el nom d’un gos és fonamental durant el seu aprenentatge. Una vegada l’animal haja aprés el seu nom, podrà escoltar-te i obeir-te. De noms, n’hi ha de tota classe i a vegades és difícil decidir-se. Et donem alguns consells a l’hora de donar-li un nom a un gos mascle i t’oferim unes quantes idees perquè trobes el nom perfecte per al teu gos.


És important que siga un nom curt i que no es confonga amb alguna de les paraules que utilitzem per a donar una ordre o amb el nom d’un altre membre de la família per a no crear-li confusió. Ens podem fixar en el caràcter i les característiques de l’animal a l’hora de decidir-nos, però si això no ens ajuda, sempre podem triar un nom original per a la nostra mascota. Si evitem noms comuns com Kira, Toby o Rex li serà més fàcil reconéixer que l’estem cridant. Podem pensar en les nostres pel·lícules, sèries o llibres preferits per a inspirar-nos, també en éssers mitològics o en estreles del rock. Hi ha una infinitat de noms originals que podem posar al nostre gos mascle.

És important que siga un nom curt i que no es confonga amb alguna de les paraules que utilitzem per a donar una ordre


Noms de gossos mascle xicotets

La grandària és una de les característiques més importants. Si el teu gos mascle és menut li pots dir Xic, Mico, Bobby, Plutó, Patufet, Llamp, Àtom, Xip, Buba, Bambú, Fum…

Noms de gossos mascle grans

Normalment són gossos grans i forts, per això necessiten noms contundents: Thor, Boss, Ós, Llop, Àtila, Duc, Arnold, Killer, Llop, Bou, Hulk, Drac, Brutus, Fort o Kalifa.

Noms de gossos mascle inspirats en personatges famosos

L’esport, la música, el cinema, la pintura o fins i tot personatges imaginaris poden ser font d’inspiració a l’hora de buscar el nom per al teu gos. Jordan, Dalí, Clint, Ringo, Lennon, John, Elvis, Figo, Mozart, Morgan, Beatle, Homer, Magic, Capone, Casper, Tyrion o Gatsby en són alguns exemples.

Noms de gossos mascle famosos

Són noms de gossos de pel·lícules o còmics que tots identifiquem: Pongo, Goofy, Milú, Scooby, Pluto, Bruno…

Noms simpàtics per a gossos mascle

En podem fixar en alguna característica de l’animal per a donar-li el seu nom: Bigotis, Calcetins, Taques, Negre, Nevat, Tigre o Rasta.