Noms per a gossos femella

Has de triar un nom per a un gos femella i cap et convenç? Et duem una llista de noms on de segur que trobaràs el nom de la teua gosseta.

mascotes

Compartix


Quan arriba un nou membre caní a casa sempre és símptoma d’alegria, però també d’una nova responsabilitat. Si ja has pres la iniciativa de sumar una gosseta a la teua família, el nom que triaràs per a ella serà, sens dubte, la primera decisió difícil.

Com pots triar el nom de la teua gossa?

Abans d’aventurar-nos a triar el nom de la nostra gossa, hem de tindre en compte alguns factors. En primer lloc, tindrem en compte la mida de la mascota, tractant de no ridiculitzar l’animal amb noms que no s’adeqüen a la seua grandària; per exemple, anomenar Bèstia un chihuahua.


Noms per a gosses xicotetes

Alguns noms comuns per a gossetes xicotetes són Xiqui, Xata, Reina, Bibi, Perla, Minnie, Pitu…


Noms per a gosses grans

Duquessa, Afrodita, Fada, Ares, Gala… No utilitzes noms de persona. Encara que hi ha molts fans de noms com Lola per a gosses, és preferible evitar-los per a no crear confusió o fins i tot malestar quan la crides pel seu nom en llocs concorreguts com ara parcs. Evita noms estrangers, sobretot si en la família hi ha persones majors a les quals els pot costar pronunciar-los. Molt lligat al punt anterior, recomanem utilitzar noms curts, ja que són més fàcils de pronunciar i més fàcils d’identificar per part del gos.


Recomanem utilitzar noms curts, ja que són més fàcils de pronunciar i més fàcils d’identificar per part del gos.

Noms curts per a gosses

Es recomana utilitzar noms de no més de dos síl·labes, com Kira, Tara, Dana, Ada, Tula… D’altra banda, el color de la gosseta també pot ajudar-nos o donar-nos idees a l’hora de posar-li nom.

Noms de gossa segons el color

Blacky, Bruna, Boira, Canella, Brownie, Mora, Crema, Arena, Nata, Milka, Galleta o Taca poden ser noms originals depenent del pelatge de la teua gosseta.

Noms de gosses famoses

Un recurs molt socorregut és optar per noms de gosses famoses, ja siguen de dibuixos animats, del cinema, etc. Alguns d’estos poden ser Laika, Lassie, Dama, Beta, Gamma…

Esperem haver-te donat unes quantes idees perquè el futur membre caní de la família tinga un nom la mar d’original.