Regals per al dia del pare

Busques alguna cosa especial per al dia del pare? En esta secció trobaràs infinites opcions de regals per al dia del pare: vins, perfums, dolços...

a examen

Compartix


Perquè el teu pare es mereix el millor, perquè és el suport més gran que tens en els moments més complicats, el teu confident, el millor amic, el que et renega, però també el que et trau el millor somriure o el teu company d’aficions, es mereix un regalàs. I, encara que el millor regal per a ell sempre serà que li digues quant que l’estimes, també el pots acompanyar amb algun capritx d’eixos que saps que li encantaran. 


Idees per a regalar el dia del pare 

Hi ha tants tipus de regals com tipus d’hòmens. Per tant, identifica a quin grup pertany el teu pare i sorprén-lo:

  • Si el teu pare és d’aquells que disfruten al voltant d’una bona taula, de segur que el vi és un must en la seua llista de la compra. Així que aprofita l’ocasió i regala-li una bona selecció de vins i algun menjar per a acompanyar-lo i disfrutar, com una bona safata de pernil acabat de tallar, una selecció de formatges, uns snacks d’aperitiu…
  • Si li encanta cuidar-se i és un poc presumit, pots optar per un perfum, un lot de productes masculins per a la cura de la pell o, fins i tot, una selecció de productes per a l’afaitat, tant si porta barba com si li agrada anar sempre ben repelat. Esta és una de les poques rutines de bellesa que seguixen quasi tots els pares del món, així que l’encert està assegurat. 
  • Si és un llépol i no diu mai que no a una bona ració de dolç, sorprén-lo amb un pastís per a celebrar este dia del pare. 
  • Si és esportista, pensa si necessita un equipament nou o algun complement esportiu per a les activitats que fa. 
  • Si és un addicte a la tecnologia, aposta per un dispositiu d’última generació, com una tauleta nova, uns auriculars sense fils, un llibre electrònic o algun complement de moda que li puga servir per a guardar o emmagatzemar estos dispositius. 
  • Si li encanten les pel·lícules i les sèries, li pots regalar la subscripció durant un any a alguna de les plataformes audiovisuals que oferixen actualment este tipus de productes. 


 

Regals dia del pare per a futurs pares

Per als pares que s’estrenen el 2020 en la paternitat hi ha una infinitat de detalls personalitzats que els podem regalar. Des d’uns calcetins amb missatge, una personalització del primer xupló del nostre bebé, un clauer amb el nom del bebé gravat o una tassa per a l’oficina amb missatge.