Finestra oberta

Trucs

Desgreixador casolà

@Sunsi Andrés

A voltes el greix de la cuina es resistix encara que fem neteja en profunditat. Si et passa, prova este remei casolà: mescla un litre d’aigua, el suc d’una llima i una cullerada sopera de bicarbonat. Polvoritza-ho sobre la zona afectada: els fogons, la campana o dins del forn, i deixa-ho actuar 5 minuts. Després, retira-ho amb paper de cuina. La brillantor tornarà!

Vore tots els trucs

Receptes

Pastís de formatge

@

Ingredients  

6 ous (mida M)
6 formatgets
4 tallades de formatge fos
2 iogurts naturals
240 g de farina per a rebosteria
240 g de sucre blanc
1 bric de nata per a cuinar
1 sobre de rent
150 g de galletes maria
15 g de mantega

 

Elaboració: 

Precalfem el forn a 180º C mentre preparem els ingredients.Piquem les galletes, preferiblement amb una picadora. Calfem la mantega 30 segons al microones i després la mesclem bé amb les galletes. Quan la mescla estiga ben integrada, la distribuïm a la base del nostre motle desmuntable i la reservem a la nevera. En un bol batem els ous, hi afegim els formatgets, ho tornem a batre i hi incorporem també les tallades de formatge fos i els iogurts. Després, hi tirem la farina i ho tornem a batre. A continuació, hi afegim el sucre, però abans ho passem per un colador per a evitar grumolls. Després, hi incorporem la nata i ho tornem a batre tot, agregant-hi finalment el sobre de rent. Traiem el motle de la nevera i apliquem la massa sobre la base. Posem el pastís al forn durant 30-40 minuts. Estarà llest quan en punxem la superfície amb una forqueta i n’isca neta. Ho deixem refredar i... a l’atac!

Vore totes les receptes

Trucs

Cabells suaus tot l’any

@Lorena Terrón

Se t’han danyat molt els cabells este estiu? Prova a retornar-los la suavitat amb esta màscara casolana. Buida mig alvocat i mescla’l amb dues cullerades de mel. Remena-ho fins que quede una mescla bastant homogènia. Aplica-te-la als cabells humits i deixa-la actuar durant 15 minuts. Una vegada passat este temps, renta’ls amb aigua tèbia.

Vore tots els trucs

Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací