Finestra oberta

Trucs

Màscara encara més efectiva

@Mercedes Melego

Molt sovint ens rentem la màscara dels cabells abans del que caldria, i el producte no arribar a fer el seu efecte del tot. Si no vols esperar dins de la dutxa, prova a aplicar-te la màscara una hora abans, amb el cabell sec. Pots fer-te un monyo i seguir fent faena. Passat este temps, llava’t els cabells només amb xampú. Notaràs que l’efecte s’ha intensificat i que les puntes queden molt més suaus i sedoses.


Vore tots els trucs

Receptes

Coca de poma pobra

@Eva Bello

Ingredients:
1 barra de pa seca
3 pomes
1/2 litre de llet, 2 ous mitjans
50 grams de sucre
1 cullerada sopera de conyac

Elaboració:
Aboca la llet en un bol i posa-hi el pa en remull uns minuts. Mentrestant, encén el forn perquè es calfe per dalt i per baix, a uns 150 ºC. Afig els ous, el sucre, mitja poma pelada i el conyac al bol i tritura-ho tot. Aboca el resultat de la mescla sobre un recipient redó i decora-ho amb una poma tallada en làmines. Empolsa una miqueta de sucre per damunt de la poma perquè quede torrada i fica-ho al forn una mitja hora. Bon profit!

Esta recepta porta en la meua família generació rere generació. Les persones que van patir la guerra i la postguerra eren autèntics supervivents i esmolaven l’enginy per menjar bé amb pocs recursos. Amb llet i una barra de pa dur i sec feien una “coca de poma pobra”.

Vore totes les receptes

Trucs

Vinagre per a la llavadora

@María Salud Ruiz

La teua llavadora té calç? Pots eliminar-la afegint vinagre al caixetí del detergent i utilitzant un programa curt. A més de netejar el circuit de la llavadora, la roba et quedarà més neta i suau.


Vore tots els trucs

Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací