Finestra oberta
Trucs
Xocolate en pols al gust
S’aboca la llet en la tassa en la qual es beurà i s’hi afigen cullerades de xocolate en pols al gust, no cal dissoldre’l ni remenar. Es fica la tassa en el microones a potència forta i, quan el xocolate cau al fons de la tassa, es trau i es remena bé. S’introduïx de nou en el microones i, quan veges que el xocolate puja fins a la vora de la tassa, estarà llest per a prendre quan es gele un poc!
Receptes
Flam de clares d’ou
Ingredients
Per al flam
- 4 clares d’ou
- 60 g de sucre
Per al caramel:
- 175 g de sucre blanc
- 100 ml d’aigua
Elaboració
- Bat les clares amb el sucre fins a fer merengue.
- Mentre es munten, prepara el caramel. Posa en un casset al foc l’aigua i el sucre. Mescla-ho bé i deixa-ho a foc mitjà sense menejar-ho fins que el caramel s’haja format. Sabràs que està a punt quan no queden grumolls i tinga un to torrat.
- Posa el caramel en la flamera o el motle. Afig les clares batudes i fica-ho al forn al bany de maria: és a dir, col·locant el motle dins d’un recipient amb aigua, durant 25 minuts a 180 °C.
- Quan es refrede pega-li la volta. Queda superesponjós!
Trucs
Guerra a la humitat
Vos compartisc el meu kit bàsic antihumitat. Ara que arriba el fred i la humitat, sempre porte uns imprescindibles a la bossa: un sèrum per als cabells, per a evitar l’enscrespament, una crema hidratant de mans i una barra de crema de cacau per als llavis. No fallen!
Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací
Microbiota: què és i com podem cuidar-la
Llegir més
Microbiota: què és i com podem cuidar-la
Cura dels cabells curly
Descobreix-lo
Cura dels cabells curly