Finestra oberta

Trucs

Xocolate en pols al gust

@Remedios Blasco

S’aboca la llet en la tassa en la qual es beurà i s’hi afigen cullerades de xocolate en pols al gust, no cal dissoldre’l ni remenar. Es fica la tassa en el microones a potència forta i, quan el xocolate cau al fons de la tassa, es trau i es remena bé. S’introduïx de nou en el microones i, quan veges que el xocolate puja fins a la vora de la tassa, estarà llest per a prendre quan es gele un poc!


Vore tots els trucs

Receptes

Flam de clares d’ou

@Dacota D.

Ingredients 

Per al flam

  • 4 clares d’ou
  • 60 g de sucre

Per al caramel:

  • 175 g de sucre blanc
  • 100 ml d’aigua

Elaboració 

  • Bat les clares amb el sucre fins a fer merengue.
  • Mentre es munten, prepara el caramel. Posa en un casset al foc l’aigua i el sucre. Mescla-ho bé i deixa-ho a foc mitjà sense menejar-ho fins que el caramel s’haja format. Sabràs que està a punt quan no queden grumolls i tinga un to torrat.
  • Posa el caramel en la flamera o el motle. Afig les clares batudes i fica-ho al forn al bany de maria: és a dir, col·locant el motle dins d’un recipient amb aigua, durant 25 minuts a 180 °C.
  • Quan es refrede pega-li la volta. Queda superesponjós!
Vore totes les receptes

Trucs

Guerra a la humitat

@Andrea R.

Vos compartisc el meu kit bàsic antihumitat. Ara que arriba el fred i la humitat, sempre porte uns imprescindibles a la bossa: un sèrum per als cabells, per a evitar l’enscrespament, una crema hidratant de mans i una barra de crema de cacau per als llavis. No fallen!

Vore tots els trucs

Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací